3 Investeringen om snel in te stappen

Het vinden van de juiste beleggingen voor uw portefeuille kan lastig zijn. Het is niet altijd eenvoudig om uit een overvolle poel van opties de beste activa te selecteren, maar door op uw gevoel af te gaan en dit instinct te versterken met een solide kennisbasis die is geworteld in uitstekend beleggingsonderzoek, kunt u meer winst behalen.

Hoewel een goed ontwikkelde onderzoeksroutine van onschatbare waarde is voor het selecteren van de beste opties binnen activaklassen, blijven er binnen het domein van beleggingen een paar algemene waarheden bestaan.

Met deze drie beleggingsruimtes is het optimaal benutten van uw portefeuille net zo eenvoudig als beginnen met een nieuwe beleggingsmogelijkheid. Onroerend goed, cryptocurrencies en eenvoudige spaaroplossingen binnen uw eigen huis vormen een groot segment van het profiel van veel beleggers, en niet voor niets. Lees verder om meer te leren over deze drie investeringsruimtes die uw financiële toekomst kunnen superchargen.

1. Begin met een rotsvast beheer van uw persoonlijke financiën en woonbehoeften.

img

 

Zorg dragen voor uw huis en persoonlijke financiële verplichtingen is de eerste stap naar meer financiële stabiliteit op de lange termijn. Als u zich er niet toe verbindt uw rekeningen te betalen, de huur of hypotheek op tijd te betalen en uw wekelijkse boodschappen en woon-werkverkeer te bekostigen, zullen goede spaar- en beleggingsstrategieën en -gewoonten snel van de baan zijn.

Het eerste wat u moet doen, is uw cashflow veiligstellen. Het opbouwen van een goede cashflow met behulp van een noodfonds, luchtdichte budgettering en zuinige uitgaven voor de dingen die u dagelijks of wekelijks gebruikt, kan een eenvoudige stap in de goede richting zijn. Maar het is een krachtige stap.

Als huiseigenaar is het noodfonds een van die dingen die je als vanzelfsprekend beschouwt, totdat je het nodig hebt. Uw airconditioning, bijvoorbeeld, is vaak een onderdeel van uw huis dat perfect werkt – dat wil zeggen, totdat het dat niet meer doet. Het repareren van een airconditioningsysteem kan kostbaar zijn als u het routineonderhoud van het HVAC-systeem in het algemeen niet hebt bijgehouden. Of uw huis nu leidingwerk heeft of niet, het herstellen van een kapot HVAC-systeem is een kostbare aangelegenheid. De meeste huiseigenaren zullen hiervoor ook een beroep doen op krediet, waardoor uw cashflow met nog meer schulden wordt belast.

Bouwen van besparingen die rechtstreeks in het regenachtige dag of noodfonds gaan in uw budget is een must voor reparaties aan de AC-eenheid en HVAC-systeem, samen met alle andere huishoudelijke reparatiewerkzaamheden die zich onvermijdelijk zullen voordoen in de loop der jaren (13 jaar per huis volgens het Amerikaanse gemiddelde, in feite).

2. Investeer in de aandelenmarkt voor een goede risico-beloningsbalans.

img

De aandelenmarkt biedt een uitstekend evenwicht tussen risico en beloning voor de gemiddelde kleine belegger. Beleggen in ETF’s en indexfondsen kan u een basis bieden van waaruit andere activaklassen kunnen worden toegevoegd. Met de stabiliteit en leeromgeving die de aandelenmarkt biedt, wordt het nemen van extra risico dat u nog grotere winsten kan opleveren de standaard voor het doen van langetermijninvesteringen. Dit is de beste manier om een groter opwaarts potentieel na te jagen.

3. Voeg cryptocurrencies toe voor de beste potentiële opwaartse beloningen.

img

Cryptocurrencies vormen de laatste component van elke respectabele beleggingsportefeuille. Dit lijkt misschien een vreemde keuze voor velen die nog niet zijn begonnen met het handelen in deze digitale activa, maar het feit is dat crypto beleggers een 24-uurs handelsomgeving biedt en een beleggingscategorie die een explosieve groei doormaakt in perioden van grote groei.

Het selecteren van de beste bitcoin wallet voor uw behoeften is een belangrijke taak in dit proces. Of u nu een hardware-portemonnee wilt zoals de Ledger- of Trezor-reeks (Ledger’s Nano X, of Trezor’s Trezor One of Trezor Model T, bijvoorbeeld) of kiest voor een cryptocurrency-portemonnee die op uw pc staat, zoals de Exodus-applicatie die gebruikmaakt van een privésleutel en uw desktop, er is een portemonnee die aan de behoeften van elke cryptocurrency-handelaar zal voldoen. Op dezelfde manier onderhouden veel handelaren hun Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en andere crypto-bezittingen rechtstreeks op hun cryptocurrency-uitwisselingsrekeningen bij Coinbase, Coinbase Pro, Binance of Kraken.

Investeren in een basis van activaklassen, van Ethereum en Bitcoin tot aandelen en uw eigen persoonlijke leven, is de beste manier om een winnende langetermijnstrategie in uw investerings- en spaardoelen op te nemen.